Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás-retkes melegszendvics

Répás-retkes melegszendvics
Répás-retkes melegszendvics
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, egy régi újságból való, már töbször készítettük, pl. van amikor szendvicskiflit vágok félbe, és azt töltöm, majd sütöm.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát és a retket lereszeljük kevés olajon, kb. 5 percet pároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott zöldség zöldjét és a darabosra tördelt napraforgómagot, sózzuk.
  2. A tölteléket elosztjuk 9 szelet kenyéren, a megmaradt kenyérrel lefedjük, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 618
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

zöldséges melegszendvics, répás toast, toast kenyér retekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

452
toast kenyér 18 szelet
sárgarépa 5 kis db
retek 5 kis db
napraforgómag 5 dkg
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint