Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répasaláta ahogy Livike készíti

Répasaláta ahogy Livike készíti
Répasaláta ahogy Livike készíti
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kolléganőmtől kaptam ezt a receptet, nagyon ízletes lehet egy ebéd részeként. A répa elveszti azt a jellegzetes répaízét, és így egy remek salátát kapunk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát hosszúkásra lereszeljük.
  2. A tejfölbe belereszeljük a fokhagymát (aki fokhagymásabban szereti, tehet bele többet, aki kevésbé, az kevesebbet), kevéske mustárt, majonézt, ízlés szerint sót és borsot.
  3. A lereszelt répát a tejfölös keverékkel összekeverjük és 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
  • elkészítettem: 18 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 27 252
elküldve: 7
receptkönyvben: 183
elkészítve: 13/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Livike29

Mióta szakács: 2010.10.01.
20 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
konyha: orosz
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sárgarépa-saláta, majonézes sárgarépa-saláta, mustáros-majonézes répasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

271
sárgarépa 1 kg
tejföl 350 g
fokhagyma 4 gerezd
mustár 1 teáskanál
majonéz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint