Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta Fabatkamanótól

Répatorta Fabatkamanótól
Répatorta Fabatkamanótól
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Angliában élünk, itt ez az egyik legkedveltebb torta, nekem az egyik kedvencem. A sajtkrémes töltelék ad neki egy nagyon pikáns ízt. Nem mellesleg, egészséges!

hozzávalók / 6 adag

Torta

Krém

Szólj hozzá!

elkészítés

Torta

  1. Összekeverjük a hozzávalókat, majd kivajazott, lisztezett tortaformába öntjük.
  2. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük. Légkeverésesben gondolom kevesebb ideig kell. A tűpróba segít.
  3. Miután megsült, hagyjuk kihűlni, majd félbevágjuk, és megtöltjük a töltelékkel.

Krém

  1. Az hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd beletöltjük a hideg tortába.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 145
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Fabatkamano

Mióta szakács: 2013.01.06.
6 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres répatorta, répatorta sajtkrémmel, sajtkrémes répatorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1163
cukor 40 dkg
sárgarépa 375 g
napraforgó olaj 250 ml
finomliszt 30 dkg
tojás 4 db
fahéj 1 kávéskanál
szerecsendió 1 késhegynyi
sütőpor 1 teáskanál
szódabikarbóna 1 teáskanál
citromhéj 1 citromból nyert
narancshéj 1 narancsból nyert
vaj 125 g
porcukor 50 g
krémsajt 250 g