Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta Fre(E)ni konyhájából

Répatorta Fre(E)ni konyhájából
Répatorta Fre(E)ni konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már húsvét, akkor kötődjünk picit a nyuszikhoz, bár őszintén megvallom a mi
nyuszink nagyon válogatós a répák terén, csak a piacon vásárolt répát eszi meg, de
hát ki hibáztatná ezért!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát reszeljük le, majd keverjük hozzá a többi hozzávalót, majd a vizet is.
  2. Kimargarinozott és lisztezett tepsibe/tortaformába öntsük, és előmelegített sütőben közepes lángon kb. 35-40 percig süssük.
  3. Én a tetejére készítettem 3 ek. porcukorból egy csepp citromléből és egy kevés vízből cukormázat, amit a kihűlt tortára öntöttem, majd megszórtam tortadarával.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Fre(E)ni

Mióta szakács: 2019.06.18.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kategória: torta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

reform torta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

681
kölesliszt 70 g
hajdinaliszt 40 g
cukor 45 g
napraforgó olaj 1 dl
fahéj 1 kávéskanál
sárgarépa 100 g
szódabikarbóna 2 g
citromlé 0.5 citromból nyert
víz 50 g