Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta gluténmentesen Horandrától

Répatorta gluténmentesen Horandrától
Répatorta gluténmentesen Horandrától
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta szerettem volna répatortát készíteni, most hogy gluténmentesen étkezem, most került rá sor, nagyon finom, egyszerű, de nagyszerű desszert! :)

hozzávalók / 4 adag

Tésztához

Mázhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

Tésztához

  1. A répát megpucoljuk, lereszeljük, jöhet hozzá a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna, a lisztek, fűszerek, a narancs héja és leve, ezt alaposan összekeverjük!
  2. Külön tálban habverővel összekeverjük a tojásokat a csipet sóval, a cukrokkal, a kókuszolajjal, és ezután összekeverjük a répás masszával! A tésztát sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és 30-40 perc alatt megsütjük!

Mázhoz

  1. Összekeverjük a máz hozzávalóit, és ha kész a torta, és kihűlt, rákenjük!
  2. Hűtőbe tesszük minimum 1-2 órára!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 24 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 903
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
receptverseny: Szerelemtorta receptverseny
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
kategória: torta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diétás répatorta, reform répatorta répatorta rizsliszttel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

576
sárgarépa 20 dkg
narancslé 1 narancsból nyert
narancshéj 1 narancsból nyert
cukor 10 dkg
tojás 2 db
kókuszolaj 1 dl
1 csipet
vaníliás cukor 2 csomag
fahéj 1 kávéskanál
gyömbér 1 kk
rizsliszt 2 evőkanál
kukoricaliszt 2 evőkanál
kukoricakeményítő 3 dkg
szódabikarbóna 1 kk
vajkrém 10 dkg
porcukor 4 ek
narancshéj 1 narancsból nyert
narancslé 1 fél narancsból nyert