Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Reszeltke levesbe

Reszeltke levesbe
Reszeltke levesbe
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kevés rászánt idővel miért is ne készíthetnénk finom, saját tésztát a levesünkbe. Csak összegyúrom, reszelem, aztán főzhetjük is a levesbe valónak, és már csak el kell fogyasztanunk... nyami!!!!

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet beleszitáljuk egy tálba, egy mélyedést csinálunk a közepébe, és beleütjük az egész tojásokat.
  2. A pár kanál vízzel (lehet, nem szükséges mind az 5 kanálnyi) sima, egyenletes, jó kemény tésztát gyúrunk.
  3. A képen látható reszelő nagyságon lereszeljük úgy, hogy ne tapadjon össze.
  4. Forrásban lévő levesbe teszünk belőle, és megfőzzük.
  5. A maradékot megszárítjuk, és papírzsákba téve tároljuk. Amikor szükséges elővesszük, és felhasználjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 379
elküldve: 2
receptkönyvben: 39
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
701 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

reszelt levestészta, házilag gyúrt levestészta, levestészta házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

524
finomliszt 50 dkg
tojás 4 db
víz 5 evőkanál