Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retek savanyúság

Retek savanyúság
Retek savanyúság
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nem mindennapi savanyúság.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A reteknek levágjuk a gyökér részét, a végeit megmossuk, vékony karikákra szeleteljük. A lilahagymát karikára vágjuk, a fokhagymát és a tormát szeleteljük.
  2. Egy üvegbe rétegezve lerakjuk a retket, a lilahagymát, a felvágott chilit, a tormát és a fokhagymát. Közben sózzuk, borsozzuk, szórunk bele borsszemeket.
  3. Amikor megtelt az üveg, ráöntjük az ecetet, lezárjuk, hűtőbe tesszük legalább 24 órára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 654
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ecetes retek, vajretek ecetes lében, savanyú retek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

30
retek 13 db
lila hagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
torma 1 db
chili 5 db
almaecet 7 dl
2 teáskanál
fekete bors 4 teáskanál
négyszínű bors 1 teáskanál