Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retekcsírával készült pulykafasírt

Retekcsírával készült pulykafasírt
Retekcsírával készült pulykafasírt
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ritkán eszem húst, akkor többnyire halat, pulykát vagy csirkét. Egy igazi vasárnapi ebédre vágytam, és mivel most egyedül töltöttem a hétvégét, hiányoltam anyukám főztjét, ezért csináltam fasírtot.:)
Nekem 14 pogácsát sikerült formáznom ebből az adagból.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a húst a tojásokkal, majd az apróra vágott hagymával és fokhagymával.
  2. Belemorzsoljuk a kenyeret.
  3. Ízlés szerint megfűszerezzük. Használjunk glutamátmentes zöldség- fűszerkeveréket.
  4. Majd beletesszük a csírát.
  5. Zsemlemorzsa segítségével pogácsákat formázunk, és olívaolajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 390
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Aventerra

Mióta szakács: 2011.05.29.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csírás fasírt, pulykafasírt retekcsírával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

698
darált pulykahús 50 dkg
tojás 2 db
kenyér 1 szelet
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csírák 5 dkg
olívaolaj 2 dl
zsemlemorzsa 10 dkg