Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Reteklevél pesto vegán

Reteklevél pesto vegán
Reteklevél pesto vegán
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészen 4 nappal ezelőttig azt sem tudtam, hogy a retek levele ehető… Első saját termesztésű, magról ültetett 4 szem retkünknek azonban gyönyörű szép levelei voltak. Így beírtam a gugliba, hátha kidob valami receptet. Az eredeti receptben parmezán szerepel, de mivel a sajt nem fér bele a vegán táplálkozásba, így én ahelyett több olajos magvat tettem a turmixgépbe. A recept egyszerű, gyors, és igazán ízletes, bár nem egy randikaja, az fix!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a hozzávalókat egy nagy teljesítményű turmixgépbe, és turmixoljuk össze.
  2. Ha nem elég krémes az állaga, adjunk hozzá még egy kis olívaolajat.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 370
elküldve: 2
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

kizsbori

Mióta szakács: 2014.06.07.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szósz
vegetáriánus: vegán
fogás: hideg előétel
diéta: tejmentes
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pesto, vega pesto, reteklevél pesto

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

174
retek levél 0.5 csokor
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 6 ek
dió 2 dkg
mandula 2 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint