Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retekleves

Retekleves
Retekleves
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálalhatjuk pirított bagett szeletekkel, amelyeket reszelt sajttal megszórunk, majd a sütőben a grill alatt ráolvasztjuk a sajtot.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk, majd mixerrel pürésítjük.
  2. A forró vajban a hagymát üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a pürésített retket, felöntjük a levessel, 10 percig főzzük.
  3. A leveshez keverjük a krémsajtot és a creme fraiche-t, felolvasztjuk benne. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 524
elküldve: 2
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémsajtos leves retekkel, krémes retekleves, tavaszi leves retekből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

256
retek 350 g
vaj 30 g
vöröshagyma 100 g
zöldség alaplé 7.5 dl
krémsajt 125 g
crème fraîche 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint