Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Reteksaláta Sonce konyhájából

Reteksaláta Sonce konyhájából
Reteksaláta Sonce konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami gyorsat és könnyűt szerettem volna az olasz paradicsomos húsim mellé. Untunk már a krumplipürét és a rizst is. A gyors és könnyűből ez a saláta lett!

Nagyon finom! Előételként vagy vacsira is ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes zöldség hozzávalót kockára vágjuk.
  2. A mustárt 2 evőkanál olívaolajjal lassan kikeverjük, majd hozzáadjuk "lassan" a facsart citrom levét. Egy selymes ízű öntetet kell, hogy kapjunk (picit állni hagyjuk).
  3. Majd a zöldségekkel összekeverjük, azonnal fogyaszthatjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 983
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Sonce

Mióta szakács: 2012.03.04.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vitaminbomba, sokretkes saláta, vegyes saláta retekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

80
retek 5 db
retek 1 db
fekete retek 5 dkg
paradicsom 4 db
tv paprika 1 db
jégsaláta 1 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
mustár 1 ek
citromlé 1 citromból nyert