Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rétestésztában sült pestos hal

Rétestésztában sült pestos hal
Rétestésztában sült pestos hal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik kedvenc receptem Stahl Judittól: 3 hozzávaló, és komplett vacsorát készíthetünk 30 perc alatt!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A tetejét megkenhetjük tojással is, és akár szezámmaggal is meghinthetjük. Köretet nem is igényel, a tészta bőven elég lesz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Három réteslapot egymásra terítünk, a közepére helyezünk egy halat, megkenjük pestoval, és becsomagoljuk. Így készítünk összesen 4 kis csomagot.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, a tetejét vízzel megkenjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 890
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

nyultanti

Mióta szakács: 2011.04.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pesztós rétes, halas rétesbatyu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

502
réteslap 12 db
tőkehalfilé 80 dkg
pesto 8 ek