Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retró melegszendvics növényi alapanyagokból

Retró melegszendvics növényi alapanyagokból
Retró melegszendvics növényi alapanyagokból
villámgyors recept | szponzorált tartalom
13 perc / előkészület: 3 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy bűnös régi kedvencet készítettünk el újra, tisztán növényi alapanyagokból.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagetteket félbevágjuk és megkenjük kenőmargarinnal.
  2. Ráfektetjük a szójasonkaszeleteket, ráhalmozzuk a kukoricát és megszórjuk reszelt növényi sajttal.
  3. 180°C-os sütőbe tesszük nagyjából 10 percre.
  4. Ketchuppal és mustárral díszítjük, illetve ízlés szerint megszórhatjuk sóval-borssal.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 30
össznézettség: 4 794
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
kalória: átlagos
adag: 4 főre

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

315
bagett 20 dkg
margarin 2 ek
sonka 10 dkg
csemegekukorica 15 dkg
növényi sajt 10 dkg
ketchup 1 ek
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint