Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizlihab 8zsuzsa8 konyhájából

Ribizlihab 8zsuzsa8 konyhájából
Ribizlihab 8zsuzsa8 konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, olcsó desszert. Gyermekkoromban édesanyám nagyon sokszor készítette. Először a gyermekeimnek, most már az unokáknak csinálom.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Minden bogyós gyümölcsből készíthető. Akár friss, akár mélyhűtött gyümölcsünk van, persze akkor fel kell engedni a fagyott málnát, epret, ribizlit. Készítettem már lekvárból is. Kiváló alkalom a maradék tojásfehérje felhasználására. Ha van rá időnk, lehet tovább turbózni: egy-egy szem gyümölccsel, citromfű-bóbitával díszíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A ribizlit összetörjük villával vagy turmixgépben. (Ha fagyasztottat használunk, előtte olvasszuk ki.)
  2. Ízlés szerint adunk hozzá édesítőszert.
  3. Ráöntjük a tojásfehérjét, és néhány perc alatt habbá verjük. Frissen fogyasztandó.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 527
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
184 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcshab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

37
piros ribizli 10 dkg
tojásfehérje 1 db
folyékony édesítőszer 2 ml