Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizlis keksztorta Kodaktól

Ribizlis keksztorta Kodaktól
Ribizlis keksztorta Kodaktól
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavalyi fagyasztott ribizli gyors felhasználása miatt fogtam bele. Nem bántam meg.

hozzávalók / 8 adag

Kekszes alap elkészítése

Krém elkészítése

Szólj hozzá!

elkészítés

Kekszes alap elkészítése

  1. Olvasszuk meg a margarint, és keverjük össze jó alaposan a többi hozzávalóval.
  2. Béleljük ki sütőpapírral a tortaformát, és nyomogassuk bele a keveréket úgy, hogy az oldalára is jusson.
  3. Tegyük be a hűtőbe dermedni.

Krém elkészítése

  1. Keverjük el a porcukrot a joghurttal és a citromhéjjal.
  2. Verjük fel a tejszínt a zselatinfixszel.
  3. Keverjük össze a tejszínt a joghurttal és 20 dkg ribizlivel.
  4. Az egészet keverjük össze kevés vízben megduzzasztott, majd mikróban felmelegített zselatinnal.
  5. Oszlassuk el egyenletesen a kekszes alapon, majd díszítsük a megmaradt ribizliszemekkel.
  6. Tegyük a hűtőbe pár órára dermedni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 807
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kodak

Mióta szakács: 2013.04.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: születésnap, buli receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

keksztorta, ribizlitorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

487
kekszmorzsa 30 dkg
margarin 12 dkg
cukrozatlan kakaópor 1 púpozott ek
porcukor 5 dkg
tej 10 ek
joghurt 300 g
habtejszín 3 dl
porcukor 7 dkg
piros ribizli 25 dkg
zselatinfix 1 csomag
zselatin 10 g
citromhéj 0.5 citromból nyert