Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizlis-mascarponés krém

Ribizlis-mascarponés krém
Ribizlis-mascarponés krém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészülő finomság.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Formát kibéleljük folpackkal.
  2. Összeturmixoljuk a ribizlit a porcukorral és a citrom kifacsart levével.
  3. Tejszínt kemény habbá verjük a zselatin hozzáadásával, belekeverjük a mascarponét, joghurtot és a gyümölcspürét.
  4. Formába öntjük, hűtőbe tesszük.
  5. Majd miután megdermedt, tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát, és ízlés szerint díszítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 019
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mascarponekrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

521
piros ribizli 30 dkg
citromlé 1 citromból nyert
porcukor 3 ek
mascarpone 25 dkg
görög joghurt 2 dl
habtejszín 2 dl
zselatinfix 1 csomag