Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizlis-meggyes kevert

Ribizlis-meggyes kevert
Ribizlis-meggyes kevert
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári sütemény. Idénygyümölccsel készítsük, mert úgy a legjobb.:))

hozzávalók / 6 adag

  • 3 tojás
  • 25 dkg cukor
  • 75 ml olaj
  • 3 dl natúr joghurt
  • 35 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 30 dkg ribizli
  • 10 dkg magozott meggy
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáöntjük az olajat. 
  2. Ezután felváltva hozzáadjuk a joghurtot és a sütőporral elkevert lisztet, és csomómentesre keverjük.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát.
  4. Rászórjuk a gyümölcsöket, és előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 569
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - szénhidrátnap
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

meggyes-ribizlis süti, kevert gyümölcsös süti, piros ribizlis-meggyes sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!