Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizlis őzgerinc I.l.d.i.k.ó konyhájából

Ribizlis őzgerinc I.l.d.i.k.ó konyhájából
Ribizlis őzgerinc I.l.d.i.k.ó konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel itt a nyár, és még ribizli is volt a kertben, ki kellett találnom még egy fajta süteményt, mivel a másik ribizlis süteményem nagyon kapós lett, így most inkább egy hidegebb változatot próbáltam ki.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt felverjük, majd belekeverjük a joghurtokat.
  2. Közben 1 dl vízben felforraljuk az étkezési zselatint, majd a joghurtos habtejszínhez adjuk.
  3. Óvatosan belekeverjük a ribizlit, majd egy folpackkal kibélelt őzgerincformába öntjük.
  4. Hűtőben megdermesztjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 817
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

ribizlis joghurtos sütemény, ribizlis joghurtos őzgerinc, joghurtos őzgerinc ribizlivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

107
piros ribizli 50 dkg
habtejszín 200 ml
étkezési keményítő 1 evőkanál
gyümölcsjoghurt 375 ml