Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ricottás padlizsántekercs

Ricottás padlizsántekercs
Ricottás padlizsántekercs
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családunkban van egy vegetáriánus, és az ő számára készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Padlizsánt 0.5 cm vastag szeletekre vágjuk, és sóval megszórjuk.
  2. Fél órát állni hagyjuk, majd a nedvességét leitatjuk róla, fűszerkeverékkel beszórjuk, és felhevített olajon mindkét felét megsütjük.
  3. Amíg hűl, összekeverjük a ricottát a tömlős sajttal és a reszelt sajttal.
  4. Padlizsánszeletekre teszünk 1-1 ek tölteléket, és feltekerjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 718
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

padlizsán tekercs, ricottával töltött padlizsán tekercs, ricottás padlizsán rolád

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

299
padlizsán 2 db
ricotta 25 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
trappista sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
provence-i fűszerkeverék 2 kávéskanál