Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ricottás-rukkolás gnocchi

Ricottás-rukkolás gnocchi
Ricottás-rukkolás gnocchi
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mióta kisgyerekkel vagyok itthon, igyekszem egyszerű, de gyors és laktató ételeket főzni. Így született meg ez a recept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gnocchit bő vízben addig főzzük, amíg fel nem jön a felszínre. Miután megfőtt, NEM öblítjük le vízzel.
  2. A vöröshagymát kisebb szeletekre vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk. Ízlés szerint lehet hozzá fokhagymát, fenyőmagot is adni.
  3. A rukkolát egy tálba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, majd rákanalazzuk a ricottát, hozzáadjuk a fűszereket, és jól összekeverjük.
  4. Mikor megpirult a hagyma, a rukkolás keverékhez adjuk.
  5. A gnocchit lecsepegtetés után a keverék tetejére szedjük, olívaolajjal meglocsoljuk, majd jól összekeverjük. Aki szereti, az tehet rá egy kis parmezán sajtot is, mert nagyszerűen megy az ízéhez.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 873
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mtina

Mióta szakács: 2012.12.06.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gnocchi rukkolával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

552
gnocchi 300 g
rukkola 80 g
ricotta 250 g
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fűszersó 0 ízlés szerint