Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ricottával töltött szilva

Ricottával töltött szilva
Ricottával töltött szilva
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss, ropogós saláta, krémes túróval töltött szilvaszem és egy különlegesen selymes, összetett ízvilágú, szilvás Tokaj Dressing.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szilvaszemeket megmossuk, elfelezzük és kiszedjük belőlük a magokat. A ricottát tálba kanalazzuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és ízlés szerint sózzuk.
  2. A fenyőmagot száraz, forró serpenyőben, közepes lángon aranyszínűre pirítjuk.
  3. A ricottás krémmel a szilvaszemeket megtöltjük, tányérra halmozzuk a salátát és rátesszük a szilvaszemeket.
  4. Pirított fenyőmaggal és friss kakukkfűvel megszórjuk, majd meglocsoljuk a szilvás dresszinggel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 336
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

zöldsaláta töltött ringlóval, ricottás szilva salátaágyon, töltött szilvás saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

392
salátakeverék 100 g
tokaj dressing 1 tasak
ringlószilva 4 db
ricotta 200 g
citromhéj 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
fenyőmag 30 g
kakukkfű 2 szál