Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve

Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve
Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindent ki kell próbálni... ezúttal a horvát szendvicskrémet. Ízlett!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Paprika, paradicsom és kemény tojás illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk.
  3. Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 560
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

szendvicskrémes kifli, melegszendvics, szendvicskrémes meleg kifli

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

301
szendvicskrém 5 dkg
dijoni mustár 1 kávéskanál
majonéz 1 teáskanál
trappista sajt 3 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
kifli 2 db