Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizibizi Andrea konyhájából

Rizibizi Andrea konyhájából
Rizibizi Andrea konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szaftos és száraz húsok mellé egyaránt nagyon finom és mutatós köret.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát megtakarítjuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és a sárgarépával együtt kevés olajon megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a megmosott rizst, felöntjük vízzel, és megfőzzük.
  4. Mielőtt a rizs teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldborsót is, és jól összekeverjük.
  5. Ízlés szerint sózzuk az egészet.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 401
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gergely Andrea

Mióta szakács: 2013.02.07.
24 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

borsós-répás rizs, zöldborsós-sárgarépás rizsköret, rizsköret borsóval és répával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
rizs 20 dkg
sárgarépa 2 közepes db
zöldborsó 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
víz 4 dl