Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizses hús csirkéből Kodaktól

Rizses hús csirkéből Kodaktól
Rizses hús csirkéből Kodaktól
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyorsan elkészül. Ebédre vagy vacsorára bármely évszakban.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Kenyérrel, tejföllel, savanyúsággal tálalhatjuk, de magában is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymákat az olajon megdinszteljük egy nagyobb lábosban.
  2. Kb. 5-10 perc elteltével rátesszük a felkockázott csirkehúst, és fehéredésig, kb. 15 percet pirítjuk, néha megkavarva.
  3. Rámérjük a fűszerpaprikát, átkeverjük, majd 1 liter vízzel felöntjük. Kb. 15 percig főzzük közepes lángon.
  4. Ezt követően hozzáadjuk az átmosott rizst, és további 15 percig főzzük, időnként megkavarva. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 233
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kodak

Mióta szakács: 2013.04.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

főkategória: egytálételek
alkategória: rizses hús
hasonló kategóriák: rántott sajt, muszaka, omlett, szalontüdő, gersli, paella, sólet, rakott hús, dödölle, kuszkusz

egyéb elnevezések

csirkés rizs, rizses hús csirkecombból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

592
vöröshagyma 2 közepes db
csirkecomb 1 kg
napraforgó olaj 8 ek
rizs 0.5 kg
1 ek
fűszerpaprika 2 ek
bors 0 ízlés szerint
víz 1 l