Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rizskoch 5.

Rizskoch 5.
Rizskoch 5.
55 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Baracklekvárral tálaljuk.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet és a vizet lábasba öntjük, hozzáadjuk a rizst, cukrot, vaníliás cukrot.
  2. Megfőzzük, és kihűtjük.
  3. A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját belekeverjük a kihűlt rizsbe a sütőporral együtt. A fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük.
  4. Egy nagyobb tepsit kivajazunk, lisztezünk, és beleöntjük.
  5. Közepes lángon 35-40 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 25 355
elküldve: 8
receptkönyvben: 259
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Jolanda

Mióta szakács: 2010.01.07.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: felfújtak
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

sütőporos rizsfelfújt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

250
tej 1 l
víz 1 dl
rizs 25 dkg
cukor 2 ek
vaníliás cukor 3 csomag
sütőpor 0.5 csomag
tojás 5 db