Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós bacon szendvics

Ropogós bacon szendvics
Ropogós bacon szendvics
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ráérős, bőséges reggelire vagy vacsorára ajánlom nektek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét kettévágva enyhén megpirítjuk, a szalonnaszeleteket kisütjük.
  2. Miután kisült a szalonna, a zsemle megpirult, elkezdjük összeállítani a szendvicset: A pirított zsemle alsó és felső felét majonézzel megkenjük, és az alsó felén kezdjük el a rétegezést.
  3. A kétféle salátával, majd a kisütött szalonna szeletekkel, utána következnek a paradicsomkarikák, amit kevés sóval és borssal megszórunk, és ezután még egy kis saláta következik. A pirított zsemle tetejével lezárjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 978
elküldve: 3
receptkönyvben: 74
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconös szendvics zöldségekkel, zöldséges baconös szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

529
zsemle 2 db
jégsaláta 1 közepes fej
rukkola 50 g
paradicsom 2 db
bacon 6 szelet
majonéz 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint