Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós csirkecomb sósperec bundában

Ropogós csirkecomb sósperec bundában
Ropogós csirkecomb sósperec bundában
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem akartam rántott húst sütni, de tulajdonképpen ez mégis az. A perecbundától nagyon jó ropogós lesz, a tepsiben sütéstől pedig nem fog olajtól tocsogni.

Forrás: GoodFood

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Én nem sóztam meg a csirkét, mert azt gondoltam, hogy a perecektől jó sós lesz. Tévedtem. Meg kell sózni a húst.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Robotgépben vagy zacskóban zúzzuk morzsává a sósperecet.
  2. A csirkecombokat panírozzuk be: liszt, tojás, majd forgassuk alaposan a sóspereces morzsába.
  3. Tegyük a csirkét egy tepsibe, spricceljünk rá olívaolajat, és 200 fokon kb 35 perc alatt süssük ropogósra.
  4. Öntet: Keverjük össze a mustárt, a mézet és a borecetet, ezt tálaljuk a csirkecombok mellé.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 497
elküldve: 2
receptkönyvben: 49
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Laura36

Mióta szakács: 2011.01.14.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

perecbundában sült csirkecomb, ropogós bundájú csirkecombok, sütőben sült csirkecombok

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

751
csirke felsőcomb 8 db
ropi 10 dkg
tojás 2 db
finomliszt 5 dkg
olívaolaj 1 ek
mustár 10 dkg
méz 4 ek
fehérborecet 1 tk
0 ízlés szerint