Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós párnák

Ropogós párnák
Ropogós párnák
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdemes kipróbálni ezt a sütit, mert könnyű elkészíteni, és nem lehet betelni vele! Kapásból dupla adaggal kezdjétek :)

hozzávalók / 6 adag

tészta

szirup

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztához lisztet, cukrot, olvasztott margarint és tojást gyúrjuk össze.
  2. A tészta állaga keményebb, a linzertésztához hasonló.
  3. Vékonyra nyújtjuk, majd körlapokat szaggatunk ki belőle, és mogyorókrémmel töltjük meg. Szélét villával nyomkodjuk le.
  4. 175 fokos sütőben sütjük, amíg egy kicsit meg nem pirul.
  5. A sütőből kivéve sziruppal (porcukor és víz keverékével) kenjük meg a sütik tetejét.
  • sütési hőfok: 175°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 421
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

nutellás párna, édes párna, mogyorókrémes párna

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

416
tojás 1 db
margarin 7 dkg
cukor 2 ek
finomliszt 35 dkg
nutella 10 dkg
porcukor 1 ek
víz 1 ek