Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Roston csirkemell barackkal és mozzarellával

Roston csirkemell barackkal és mozzarellával
Roston csirkemell barackkal és mozzarellával
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tápértékadatok 100 g-ra: 109.27 kcal; fehérje: 18.26 g, szénhidrát: 2.56 g, zsír: 2.76 g

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vágjuk két szeletbe, mossuk meg, sózzuk be.
  2. Forró kókuszolajon pirítsuk meg mindkét oldalát.
  3. Tegyük jénaiba, vágjuk rájuk a barackokat, és tegyük rá nagy darabokban a sajtot.
  4. Lefedve tegyük a sütőbe, és süssük meg kb. 20-30 perc alatt.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 268
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Bernadett

Mióta szakács: 2013.04.04.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

roston csirkemell őszibarackkal és füstölt mozzarellával, fetás-barackos csirkemell, füstölt sajtos-őszibarackos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

362
csirkemell filé 30 dkg
őszibarack 1 közepes db
mozzarella 10 dkg
0 ízlés szerint
kókuszolaj 1 teáskanál