Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rostos őszibaracklé mangóval

Rostos őszibaracklé mangóval
Rostos őszibaracklé mangóval
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári italként fogyasszuk. Igen le kell szűrni, még így is rostos marad, és finomabb is.

hozzávalók / 6 adag

  • 2-3 db őszibarack
  • 1 db mangó
  • 1 db citrom
  • 1/2 ek gyömbér (lehet kevesebb is)
  • 1 db banán (elhagyható)
  • 3-4 ek cukor vagy más édesítő
  • 1,5 l víz

ajánlat

Mindenkinek, meleg nyári napokra.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A citromot kifacsarjuk, a többi gyümölcsöket megpucoljuk.
  2. Turmixgépben a vízzel simára turmixoljuk.
  3. Átszűrjük, jéggel hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 495
elküldve: 2
receptkönyvben: 93
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

RAW

Mióta szakács: 2011.03.15.
137 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - gyümölcsnap, 90 napos diéta - extra, AB0 diéta – B vércsoport
konyha: fúziós
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 6 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyömbéres barackital nyári napokra, hideg mangó-őszibaracklé banánnal, citromos őszibaracklé mangóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!