Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával

Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával
Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebéd volt. Nagyon ízlett a családnak. Köretnek rizst vagy sült krumplit ajánlok.

hozzávalók / 5 adag

pácos hús

hagyma

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pácot: a mustárt, sót, borsot, pirospaprikát összekeverjük.
  2. A hús szeleteket folyó víz alatt megmossuk, kiklopfoljuk, és megkenjük a páccal.
  3. Olívaolajat felforrósítjuk, és a lisztbe mártott pácos hússzeletek mindkét oldalát átsütjük.
  4. Majd kiszedjük a húst egy jénai tálba, felöntjük a marha alaplével, és alufólia alatt sütjük 180 fokon 45 percet (sütőtől függ), míg a lé szafttá válik.
  5. A megmosott hagymát felkarikázzuk, papírtörlőre rakjuk, felitatjuk róla a vizet, és lisztbe mártva, olajban kisütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 19 134
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácos rostélyos, marharostélyos sült hagymával, pácolt sült marharostélyos sült hagymakarikával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1486
mustár 3 ek
0 ízlés szerint
bors 2 kávéskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
marharostélyos 1.3 kg
olívaolaj 2 dl
finomliszt 2 púpozott ek
marha alaplé 1 l
vöröshagyma 5 közepes db
finomliszt 2 evőkanál
olívaolaj 2 dl