Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringnyárson sült csibe

Rozmaringnyárson sült csibe
Rozmaringnyárson sült csibe
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Térdig ér a tél még mindig, de jó lenne egy kis rablóhús. Mit lehet tenni? Süssük meg a sütőben!

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A tálaláshoz

ajánlat

Pár szem paradicsomot is rakhatunk mellé sülni. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat elkeverjük a pirospaprikával meg a petrezselyemmel, adjuk hozzá a kockára vágott húst. Lefóliázva rakjuk a hűtőbe legalább 30 percre.
  2. A rozmaring száráról húzzuk le a leveleket, a tetején kb. 5 cm darabon viszont hagyjuk rajta. Szúrjuk a húst az előkészített nyársakra. 
  3. Egy sütőlemezt béleljünk ki alufóliával, rakjuk rá a húst, fedjük be alufóliával. 
  4. Forró sütőbe rakva sütjük 30 percig, majd a fóliát levéve megpirítjuk.
  5. A tengeri sót elkeverjük a reszelt citromhéjjal, és tálaláskor a húst ezzel szórjuk meg.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x2 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 377
elküldve: 7
receptkönyvben: 291
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

egyéb elnevezések

rablóhús csirkéből, sütőben sült rablóhús, nyárson sült csirke sütőben sütve, saslik

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

181
csirkemell filé 50 dkg
olívaolaj 1 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
petrezselyem 2 ek
rozmaring 8 szál
1 ek
citromhéj 1 citromból nyert