Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos burgonya

Rozmaringos burgonya
Rozmaringos burgonya
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sütés utolsó 10 percében kapcsoljuk be a grill funkciót a sütőnknél.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, hámozzuk és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A rozmaring tüskéket letépkedjük az ágakról, és apróra vágjuk.
  2. Egy hőálló tálat olívaolajjal kikenünk, beleszórunk egy réteg burgonyát. Kevés sóval, borssal, fokhagymával és rozmaringgal ízesítjük. Így folytatjuk, míg a hozzávalók elfogynak. Meglocsoljuk az olívaolajjal.
  3. Előmelegített sütőbe toljuk, és időnként megforgatva készre sütjük.

 


 

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 364
elküldve: 2
receptkönyvben: 139
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Patate al rosmarino, rozmaringos krumpli, rozmaringgal sült krumpli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

320
burgonya 1 kg
fokhagyma 3 gerezd
rozmaring 3 szál
olívaolaj 75 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint