Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos csirke 4. - márványsajttal

Rozmaringos csirke 4. - márványsajttal
Rozmaringos csirke 4. - márványsajttal
90 perc / előkészület: 15 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami gyorsan elkészíthetőt szerettem volna vacsorára, és volt itthon néhány szál rozmaring. Végül ez lett belőle :).

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Burgonyapürével és salátával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajból, a mustárból, az apróra vágott rozmaringból, az összezúzott fokhagymából, sóból és borsból pácot készítünk.
  2. Alaposan beleforgatjuk a megtisztított csirkedarabokat (lehet hagyni pár órát állni, én azonnal megsütöttem).
  3. Előmelegítjük a sütőt, közben kockákra vágjuk a paradicsomot és a sajtot
  4. A csirkerészeket tepsibe rakjuk, és rájuk szórjuk a paradicsom- és sajtkockákat.
  5. Lefedjük alufóliával, és 45 percig sütjük.
  6. Levesszük az alufóliát, és anélkül is sütjük 30 percig.

  • sütési hőfok: 160°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 320
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

FoX

Mióta szakács: 2011.04.18.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

rozmaringos csirke tepsiben, sütőben sült csirkemell márványsajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

476
csirke 1 kg
rozmaring 3 szál
dijoni mustár 1 ek
paradicsom 4 közepes db
kéksajt 15 dkg
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd