Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos-fekete borsos kenyérrudacskák

Rozmaringos-fekete borsos kenyérrudacskák
Rozmaringos-fekete borsos kenyérrudacskák
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A grissini az egyik legjobb vendégváró finomság, ami villámgyorsan el is készíthető. Az ízesítésére szinte bármit használhatunk. Kínálhatjuk mártogatósként is, vagy fogyaszthatjuk csak önmagában is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először is két tepsit meghintünk liszttel.
  2. Egy dagasztó tálba tesszük a lisztet, a sót, az élesztőt, az apróra metélt rozmaringot, majd hozzáadagoljuk apránként a meleg vizet. A tésztát szép simára dagasztjuk.
  3. A nagy gombócomból 11-12 darab 60 g-os kis gombócot készítünk. A golyókat kézzel kb. 25 cm hosszúra és 2 cm szélesre sodorjuk.
  4. A rudacskákat a kilisztezett tepsibe helyezzük egymástól kb. 4 cm-es távolságra. Az alufóliát megkenjük olívaolajjal, és ezzel takarjuk le teljesen légmentesen a rudacskákat. Meleg helyen hagyjuk kelni őket 30 percig.
  5. A rudacskákat megkenjük olívaolajjal, meghintjük sóval, és ízlés szerint darálunk rá fekete borsot.
  6. A sütőt 200 fokra melegítjük elő, és 20 perc alatt aranybarnára sütjük a kenyérrudacskákat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 591
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

La fée de cuisine

Mióta szakács: 2014.06.16.
122 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós süti
kalória: átlagos
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

grissini, rozmaringos pálca, olasz kenyérrúd, ropi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

456
finomliszt 450 g
instant élesztő 7 g
1.5 teáskanál
víz 275 ml
olívaolaj 2 ek
2 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
rozmaring 2 szál