Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rózsafánk Csilla konyhájából

Rózsafánk Csilla konyhájából
Rózsafánk Csilla konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Melegen nagyon finom:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd négy különböző méretű, kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk.
  2. A körök szélét 1-1,5 cm hosszan 5-6 helyen bevagdaljuk, majd a négy réteget egymásra helyezzük, a közepén összenyomjuk.
  3. A rózsákat lefelé fordítva forró, bő olajban kisütjük.
  4. Miután elkészült és kihűlt, porcukorral és lekvárral ízesítjük.
     

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 519
elküldve: 6
receptkönyvben: 90
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fánk, rózsa formájú fánk, olajban sült rózsafánk, haraszt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

409
finomliszt 35 dkg
tejföl 4 ek
tojás 2 db
tojássárgája 1 db
1 kk
szódabikarbóna 0.5 kk