Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rózsás tejszínhab

Rózsás tejszínhab
Rózsás tejszínhab
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rózsavíz az, ami által ez a könnyű és puha desszert egyedülállóvá válik. A rózsás tejszínhab már önmagában  is egy desszert. De ízesíthetjük vele a kávénkat, vagy akár egy hideg téli estén a forró csokoládénkat is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy elektromos habverő segítségével felverjük a tejszínhabot, a tojásfehérjéket, a rózsavizet és a cukrot. Amikor már kezd összeállni, hozzáadjuk a habfixálókat is.
  2. Amikor a hab már kemény lesz, akkor egy edénybe kanalazzuk. Rozmaring ággal díszítjük, és a fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 501
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

La fée de cuisine

Mióta szakács: 2014.06.16.
122 recept

receptjellemzők

konyha: angol
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínhab rózsavízzel, tojáshab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

263
habtejszín 475 ml
tojásfehérje 2 db
cukor 2 ek
rózsavíz 2 teáskanál
habfixáló 2 csomag
rozmaring 1 szál