Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rózsaszín nokedli

Rózsaszín nokedli
Rózsaszín nokedli
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a nokedlit és a céklát. Volt maradék sült zöldségem, továbbá valami rózsaszínt kellett főznöm. Ez lett belőle. Mi felvesszük a családi recepttárba :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát és a paszternákot meghámozzuk, felkockázzuk. Kicsi olajjal meglocsoljuk, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, és kb. 40 perc alatt megsütjük.
  2. Leturmixoljuk a kihűlt zöldségeket. Hozzákeverjük a tojást és a lisztet.
  3. Majd forrásban lévő vízbe teszünk ételízesítőt, és nokedliszaggatóval beleszaggatjuk a masszát, 5 perc alatt kifőzzük.
  4. Feta sajttal megszórva, tejföllel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 418
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sajt imádó

Mióta szakács: 2014.10.07.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

céklás nokedli, zöldséges nokedli feta sajttal és tejföllel, céklás-feta sajtos nokedli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

227
cékla 1 kis db
pasztinák 1 kis db
olívaolaj 2 ek
kakukkfű 1 kk
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
tojás 2 db
rétesliszt 3 púpozott ek
ételízesítő 1 teáskanál
feta sajt 10 dkg
tejföl 2 ek