Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozsdás csirkeszárnyak brokkolival

Rozsdás csirkeszárnyak brokkolival
Rozsdás csirkeszárnyak brokkolival
80 perc / előkészület: 15 perc sütés: 65 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egész egyszerűen csak imádom a csirkeszárnyat!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Céklával vagy csemegeuborkával isteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott csirkeszárnyakat beszórjuk a fűszerrel, meglocsoljuk az olajjal, hűtőbe tesszük legalább egy órára.
  2. Hőálló tálba tesszük, és kevés vizet öntünk alá.
  3. Megsütjük 45 percig, majd még 20 percig grill fokozaton.
  4. A brokkoli enyhén sós vízben roppanósra főzzük, és ezzel tálaljuk a fincsi ropogós csirkeszárnyakat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 310
elküldve: 2
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chilis csirkeszárnyak, fűszeres grillezett csirkeszárnyak párolt brokkolival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

575
csirkeszárny 6 db
ételízesítő 12.5 g
brokkoli 60 dkg
olívaolaj 2 ek
víz 1 dl