Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozsos-sajtos mini bagett

Rozsos-sajtos mini bagett
Rozsos-sajtos mini bagett
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szokásos ok: elfogyott a kenyér. Vacsorához megsütöttem.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A langyos, cukros vízzel az élesztőt felfuttatjuk.
  2. Kenyérsütő gépben az összes hozzávalót összegyúrjuk, kelesztjük.
  3. Ha megkelt, lisztezett deszkára borítjuk, 12 részre osztjuk, henger formává alakítjuk, tepsibe sütőpapirra fektetjük, közepét bemetszük, reszelt sajttal meghintjük, újra kelesztjük.
  4. Ha megkelt, langyos vízzel lespricceljük, és előmelegített sütőben megsütjük.
  5. Rácsra szedve, kihűtjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 38x33 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: kenyerek
konyhatechnológia: kenyérsütő receptek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

sajtos bagett öregtésztából, rozsbagett

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

493
öregtészta 25 dkg
finomliszt 30 dkg
teljes kiőrlésű liszt 10 dkg
rozsliszt 10 dkg
joghurt 2 dl
olívaolaj 1 ek
víz 2 dl
élesztő 1.5 dkg
cukor 1 teáskanál
1 ek
sajt 10 dkg
aszkorbinsav 1 csipet
sikér 1 ek