Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozspelyhes-gyömbéres keksz

Rozspelyhes-gyömbéres keksz
Rozspelyhes-gyömbéres keksz
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk ezeket a fini kekszeket, általában dupla mennyiséget kell sütnöm, és még így is el kell dugni, hogy másnap legyen még egy kicsi belőle.

Kávé, tea, tej mellé szuper.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A száraz anyagokat összekeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a tojást és a lágy vajat, a csokidarabokat.
  2. Összegyúrjuk, és kis golyókat formálunk, amiket ellapítunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  3. 160 fokos sütőben 10-15 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 692
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Márti

Mióta szakács: 2010.02.08.
46 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

fűszeres rozskeksz, rozspelyhes csokis keksz, édes keksz rozspehellyel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

455
rozspehely 15 dkg
vaj 15 dkg
cukor 10 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
fahéj 1 teáskanál
gyömbér 0 ízlés szerint
1 csipet
csokoládé 5 dkg