Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkola-ananász-tonhalsaláta

Rukkola-ananász-tonhalsaláta
Rukkola-ananász-tonhalsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdekes keverék, de finom. Az édeskés ananász lenyugtatja a rukkolát, és csak a borsos ízét emeli ki, elnyomja a fanyarságát. A cékla gyökérzöldség zamatával, a saláta friss, enyhe ízével járul hozzá a salátához. A tuna az étvágyunkat elégíti ki.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ha olaj nélküli tonhalat használunk, még többet spórolhatunk a kalóriákon.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A római saláta leveleket falatnyi darabokra vágjuk. Két tálon elosztjuk.
  2. A rukkolát a közepébe halmozzuk.
  3. Az ananászt apró darabokra vágjuk (hogy jól elkeveredhessen a salátában), és a rukkola tetejére szórjuk.
  4. A céklát is felkockázzuk, és a két tál között elosztjuk.
  5. 1-1 ek. almaecettel meglocsoljuk a salátákat.
  6. A tonhalkonzervből kikapargatjuk a gerezdeket a salátákra. Frissen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 802
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tuna saláta, rukkola saláta, ananász saláta, cékla saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

333
római saláta 10 dkg
rukkola 7 dkg
cékla 2 közepes db
ananász 1 db
almaecet 2 ek
tonhalkonzerv 12 dkg