Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolás céklasaláta

Rukkolás céklasaláta
Rukkolás céklasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cékla kitűnő téli zöldség, a salátákhoz vagy nyersen vagy főzve egyaránt finom.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát megpucoljuk, és tökgyalun legyaluljuk.
  2. A saláta leveleket megmossuk, és szárazra lecsepegtetjük.
  3. Egy kevés vajon megpirítjuk a kenyérkockát, a legvégén préseljük bele a fokhagymát, és összekeverjük.
  4. A céklát és a salátát egy tálon rendezzük, megszórjuk a kenyérkockával, a grappefruit  vagy narancs húsával.
  5. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, és ízesítjük vele a salátát.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 872
elküldve: 4
receptkönyvben: 115
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tél
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

céklasaláta mustáros mártással, céklasaláta rukkolával, mézes mustáros céklasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

166
cékla 1 közepes db
salátakeverék 20 dkg
kenyér 2 szelet
grépfrút 0.5 db
fokhagyma 2 gerezd
vaj 1 ek
méz 2 ek
dijoni mustár 1 ek
ecet 10 csepp
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint