Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolás-fetás paradicsomsaláta

Rukkolás-fetás paradicsomsaláta
Rukkolás-fetás paradicsomsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és finom előétel, vagy sült, grillezett húsok mellé köret. A salátát megszórhatjuk 1-2 ek. pirított fenyőmaggal is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat kettévágjuk. A fetát kb. 1 cm négyzetekre vágjuk. A rukkolát megmossuk, majd salátacentrifugába tesszük, és megpörgetjük, durvára vágjuk.
  2. Az ecetet egy kis befőttes üvegbe tesszük, hozzáadjuk az olajat, fűszerkeveréket, sót, borsot és a cukrot. Fedelét rácsavarjuk, és jól összerázzuk.
  3. A dresszinget a salátára locsoljuk, és lazán összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 14 249
elküldve: 3
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Mon, 2017-09-18 22:31

Miért nem ezt emeltétek ki neki ma???? Ugye, ugye, mindketten tudjuk a választ! :))) Csak azt emelitek ki neki, ami már "befutott"! Ha ilyet is kiemeltek, az csak a nézettségszám növelése érdekében történik, de a tényét véletlenül sem hagyjátok itt nyomként!!!

241
koktélparadicsom 25 dkg
rukkola 50 g
feta sajt 100 g
balzsamecet 2 ek
olívaolaj 2 ek
olasz fűszerkeverék 0 ízlés szerint
cukor 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint