Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolasaláta gazdagon

Rukkolasaláta gazdagon
Rukkolasaláta gazdagon
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rukkolának van valami izgalmasan érdekes íze. Nagyon szeretem. Könnyű vacsinak tökéletes.

hozzávalók / 1 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a rukkolát, leszárítjuk, majd egy tányérra halmozzuk.
  2. Felkockázzuk a sajtot, cikkekre vágjuk a pardicsomot és a tojást, rátesszük a rukkolára, megszórjuk sóval, borssal.
  3. Elkészítjük az öntetet. Összekeverjük a mézet, ecetet és az olajat, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát és a petrezselymet. Végül meglocsoljuk vele a salátánkat. Pirítóssal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 780
elküldve: 9
receptkönyvben: 149
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - extra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

paradicsomos saláta rukkolával, vegyes saláta mozzarellával, rukkolás saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

410
rukkola 10 dkg
koktélparadicsom 4 db
főtt tojás 1 db
mozzarella 5 dkg
újhagyma 1 db
petrezselyem 1 csokor
méz 1 teáskanál
balzsamecet 1 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
szegfűbors 0 ízlés szerint