Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rumos-diós korongok

Rumos-diós korongok
Rumos-diós korongok
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet szívesen elkészítem, mert sokáig eltartható és nagyon finom. Érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tea és kávé mellé adhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát összegyúrjuk, és deszkán kidolgozzuk.
  2. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd kis méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  3. Tojásfehérjébe, aztán a cukros dióba mártjuk.
  4. Megsütjük. Tea vagy kávé mellé kiváló.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 971
elküldve: 3
receptkönyvben: 136
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

NapsütötteVidékünkön

Mióta szakács: 2011.11.22.
110 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
alkalom: karácsonyi édességek
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diós sütemény, diós teasütemény

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1037
finomliszt 40 dkg
margarin 25 dkg
tojás 1 db
vaníliás cukor 1 csomag
rum 1 ek
tojásfehérje 2 db
dió 10 dkg
cukor 2 ek