Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rumos mazsolagolyók

Rumos mazsolagolyók
Rumos mazsolagolyók
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Karácsony előtt több fajta bonbont szoktam készíteni. Inkább csinálok kisebb adagokat, de több fajtát. Idén ez is bekerült a szórásba.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ebből a mennyiségből kb. 40 db golyó lesz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mazsolát feldaraboljuk, és beáztatjuk a rum felébe.
  2. A csokit lereszeljük.
  3. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a rumos mazsolát (rummal együtt) és a maradék rumot.
  4. 1 órát hűtőben pihentetjük, majd golyókat formázunk belőle, és tortadarába hempergetjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 468
elküldve: 2
receptkönyvben: 114
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Laura36

Mióta szakács: 2011.01.14.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mazsolás-rumos csokoládégolyó, csokigolyó mazsolával, rumos-csokis desszertgolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

867
mazsola 10 dkg
rum 6 ek
étcsokoládé 30 dkg
vaj 10 dkg
porcukor 10 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
csokoládédara 5 dkg