Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rumos-meggyes piskóta

Rumos-meggyes piskóta
Rumos-meggyes piskóta
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors finomság percek alatt.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Megszórhatjuk még porcukorral.
Tálaláshoz vanília sodót ajánlok.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A margarint a cukorral és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet , pici rumot és a sütőporos lisztet.
  2. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát, megszórjuk bőségesen meggyel, és előmelegített sütőben megsütjük. A sütés vége velé tűpróbával ellenőrizzük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 521
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Adamsy

Mióta szakács: 2011.07.16.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

meggyes lepény, rumos-meggyes sütemény vaníliasodóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

471
margarin 25 dkg
cukor 30 dkg
finomliszt 30 dkg
tojás 5 db
tej 1 dl
sütőpor 0.5 csomag
meggybefőtt 350 g
rum 1 teáskanál