Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtal töltött rántott párizsi

Sajtal töltött rántott párizsi
Sajtal töltött rántott párizsi
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen anyukám csinált ilyet, most megkívántam és gondoltam megcsinálom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szeleteljük fel a párizsit és a sajtot körülbelül azonos méretűekre, majd két párizsi közé tegyünk be egy szelet sajtot és rögzítsük fogpiszkálóval.
  2. Panírozzuk be és forró olajban süssük ki.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 757
elküldve: 0
receptkönyvben: 130
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

DonLacca

Mióta szakács: 2011.06.03.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott párizsi, párizsi rántva sajttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2447
párizsi 30 dkg
sajt 15 dkg
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl