Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes csirkecombok

Sajtkrémes csirkecombok
Sajtkrémes csirkecombok
70 perc / előkészület: 25 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy magazinban találtam a receptet. Ízletes, nem hétköznapi, de hétköznapra is kiváló.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Salátával vagy póréhagymás tört burgonyával nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombok bőrét meglazítjuk.
  2. A krémsajtot elkeverjük a parmezánnal, sóval, borssal, az olajon megfuttatott apróra vágott fokhagymával.
  3. Hogy jó állaga legyen, és könnyen be tudjuk tölteni a combok bőre alá, hozzáadjuk a zsemlemorzsát is. Jól kikeverjük, és betöltjük.
  4. A combokat kizsírozott tepsibe tesszük, és kevés vizet öntünk alá. Előmelegített sütőben sütjük, a sütési idő a méretüktől is függ. A sütés felénél átfordítjuk őket, hogy szépen piruljon meg minden oldaluk.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20*30*6 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 194
elküldve: 3
receptkönyvben: 269
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krémsajttal töltött csirkecombok, parmezános-sajtkrémes csirke sütőben

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Koszider
koszider / Koszider Sat, 2011-04-02 13:12

Kedves Zsuzsa!
Nagyon tetszik! Felvettem a kedvencek közé.
Megtudhatnám - akár csak címszavakban - a pórés krumpli receptjét? Nagyon jól hangzik!
Üdvözöl: Koszider

Amurath
Nyulas / Amurath Sat, 2011-04-02 19:07

Kedves Koszider, kevés olíván vagy ha szereted, akkor sertészsíron a felaprított póréhagymát futtasd meg. Kockára vágott burgonyát megfőzöd sós vízben, leszűröd, és villával hozzákevered (olajjal vagy zsírral együtt ) a pórét. Azért jó villával keverni, mert azzal keverés közben össze is töröd a krumplit. :-) Jó étvágyat hozzá, és ha elkészíted, írd meg, hogy ízlett. Szép hétvégét! Zsuzsa

Koszider
koszider / Koszider Sat, 2011-04-02 22:31

Köszönöm! Én is így gondoltam, de biztos, ami biztos.
Most más van a hétvégi repertoáron, de ha kipróbálom, megírom! (Igen, igen: zsír- és vaj-párti vagyok! Azok a hidrogénezett olajok nagyon taszítanak.)
Üdvözöl: Koszider

Amurath
Nyulas / Amurath Mon, 2011-04-04 19:17

Egyetértek! :-) Éljenek a hamisítatlan állati eredetű vajak és zsírok! :-)

569
csirke alsócomb 6 db
krémsajt 15 dkg
parmezán sajt 5 dkg
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 3 ek
mangalica zsír 1 ek